Doména pro nový projekt

Někteří z nás kupují doménu pro nový projekt ještě než jej vůbec začneme dělat. Jiní to odkládají až náš nový počin začne mít nějaké reálné obrysy. Ovšem vždy to zabere celkem dost času. Někdy jsou to hodiny i dny než dáme dohromady to správné ideální jméno.

V každém případě by jsme neměli rozhodně zapomínat na to jednat rychle. Protože ať vymyslíme sebeblbější název, není to zárukou, že doména zůstane neregistrovaná. Naschvály hold existují a stávají si.

Mimochodem, když už zkoušíte jestli je doména volná vyberte si nějaký seriózní nástroj. Existují totiž služby, které si zaznamenávají co zkoušíte a jaké to má průběžné výsledky. Když náhodou přijdete na něco super, tak se už k samotné registraci ani nemusíte dostat. Ideální je vsadit na test volné domény u velkých společností.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 60 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

5 komentářů

  1. S tím zjišťováni volných domén mám taky někdy strach. Někdy přemýšlím i nad registrováním kdekoliv, jestli nesledují špatně zadané hesla, protože si třeba hned nevzpomenu na heslo které tam mám a dávam heslo které použivám jinde a v duchu si říkam a teď to moje heslo mají… a mrazí mě že to někdy někdo zneužije.

  2. Tak já ověřuji jenom u Subreg a tam taky většinou okamžitě registruji, takže mě tohle naštěstí ještě nepotkalo. Ale slyšel už jsem o pár případech…

  3. Já jsem snad zatím nikdy s tímto problém neměl, za což jsem rád. Většinou ale kontroluju domény přes subreg.cz a pak případně rovnou registruji.
    Komu se to přes jakou službu stalo?

  4. CZ domény kontroluji už jen u CZNICu, už jsem kdysi ověřoval pár domén na domenovecentrum.cz a během dvou dnů už byly všechny registrovány.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.