Nová pěkná trička od Websupport

Před pár dny se na oficiální stránce Websupport objevila nová trička, která prozatím můžete získat pokud nafotíte svůj pracovní stůl. Musím dopředu říct, že se mi opravdu líbí.

Není to totiž jen takové to klasické nudné reklamní tričko, kde někde na straně se nachází logo společnosti a v podstatě každá firma jej má provedení více či méně stejně (liší se jen barvou). Podstatné rozdíly jsou tu hned dva.

Schované logo

Základním rozdílem, který si na první pohled všimnete je, že logo je skryté na rukávu a pak na zadní straně. Ale rozhodně mu není věnováno jako u ostatních velké množství prostoru. Na reklamní tričko je to poměrně odvážné rozhodnutí. Přeci když chci propagovat značku, tak ten brand musí být vidět.

Jak vidíte na následující fotce propagovat logo rozhodně není hlavním účelem nových triček od Websupport.

Rukáv trička Websupport s malým logem.
Rukáv trička Websupport s malým logem.

Nevtíravá reklama

Co si budeme povídat nový design Websupport patří snad mezi ten nejkontroverznější počin, jaký jsem za dlouhou dobu viděl. Diskutoval se o něm všude možně a více či méně bez závěru.

Ze začátku jsem to nepovažoval za dobrý nápad, takto naplno vsadit na vzhled, kde jsou ústředními motivy kultovní filmy a seriály. Přeci jen zákazníci nejsou jen z řad ajťáků, kteří tyto filmy znají. Navíc je tu nová generace, které většina motivů už nebude nic říkat.

Časem mi však došlo, že to není jen o designu stránek, ale rovnou o kompletní přestavbě celého vnímání značky. Všechen ten “vektorový” design s tématikou klasické sci-fi kultury je v podstatě propagace jejich brandu. Logo a název není až tak podstatný. Jakmile uvidíte jejich vektorový design tak už víte o koho se jedná.

Není se tak čemu divit, že i nové tričko se toho drží.

Nové tričko Websupport zepředu.
Nové tričko Websupport zepředu.

Zde pro porovnání ve větší velikosti.

Nové tričko Websupport. Pro porovnání ze zadní a přední strany, ve větší velikosti.
Nové tričko Websupport. Pro porovnání ze zadní a přední strany, ve větší velikosti.

Závěr

Osobně by se mi velice líbilo, pokud by každá webhostingová společnost hodila do boje o zákazníka vlastní tričko s pořádným originálním grafickým motivem. Alespoň by bylo co sbírat na památku 🙂

Ještě jedna zajímavost. Když jsem psal panu Horalíkovi o fotky triček bez filtru, tak mi sdělil, že všechny modelky, které novou kolekci předváděli, jsou ve skutečnosti pracovnice zákaznické podpory Websupport.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 60 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.