WEDOS spustil slevové kupóny na domény

Současné jedničce na trhu v poskytování sdíleného webhostingu (podle počtu hostujících .cz domén) WEDOS se zřejmě jejich politika slevových kupónů natolik vyplácí, že se rozhodli nasadit je i pro domény. Přitom právě domény prodávají za nákupní ceny. Nové ceny tak budou dotované a pokud se konkurence nerozhodne jít do cenové války, tak i nejlevnější na trhu.

Možnost zadání slevového kupónu u objednávky domén se objevila 16. ledna. společně s 9% slevovým kupónem.

16. ledna 2015 se objevilo ve formuláři s objednávkou domén políčko pro zadání slevového kupónu.
16. ledna 2015 se objevilo ve formuláři s objednávkou domén políčko pro zadání slevového kupónu.

V zahraničí používal nejdrsnější kupónovou politiku GoDaddy, který se i díky ní stal jedničkou na trhu. Je pravda, že minulý rok z ní z velké části slevil, momentálně vychází dokonce čeští prodejci nadnárodních domén dokonce u prodlužování domén levněji a to i díky zavedení MOSS, který ukládá i firmám mimo EU přidávat k ceně DPH a odvádět jej v zemi zákazníka. Na druhou stranu není snad měsíc kdy by nevydal kupón na .com doménu za 1 USD. Uvidíme, třeba něco podobného vymyslí i WEDOS.

Dumpingové ceny domén v ČR není žádná novinka. Celkem dlouhou dobu je poskytovala společnost Forpsi (Internet a.s.). Díky nim se stala suverénně největším registrátorem .cz domén. Momentálně jich má necelých 231 tisíc. Další registrátoři mají pořádný skluz – Active 24 – 157 tisíc, WEDOS 144 tisíc.

No uvidíme co udělají slevové kupóny na domény s WEDOS.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 60 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

8 komentářů

  1. No, 9% mi stále vychází o 13,- více než má dlouhodobě cenu český pomlčka hosting tečka cé zet… co odpověď wedosu na tuto cenu?

  2. 2 Gavarilo: Jenže u českého hostingu bacha na to, že za změnu DNS na jiný než jejich server se platí 200 korun, takže pak už to zas tak výhodný nemají. Navíc prodloužení za 250 korun.

  3. S vyšší slevou, pravda, budou levnější ale stabilně vychází prostě levněji oni…

    Nakupuji tam domény obden, vždy registrace a převod k jinému registrátorovi. Takže žádný takový poplatek není třeba..

  4. U cesky-hosting.cz ale pozor na to, že když překročíte nějaký počet CZ domén za 100 Kč (uvádí 5, ale v praxi je to o něco víc – viz třeba http://www.cesky-hosting.cz/akce/domena-cz-za-100-kc-20130904.html) tak Vám další nákupy stopnou – dokonce mi potom nepřišla vůbec výzva k platbě, aniž jsem věděl, co se děje, případně Vám rovnou pošlou výzvu k platbě za 250 Kč, i když jsem objednal a potvrdil za 100 Kč …

  5. Těžko říct, na toto omezení jsem zatím nenarazil a to jsem tam nakoupil už asi deset domén. Uvidíme.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.