Jak získat jednorázový 75% slevový kupón u WEDOS

WEDOS je proslulý svými slevovými kupóny, díky kterým si můžete vyzkoušet jeho služby na první rok téměř zdarma. Pár zajímavých slevových kupónů najdete i zde. Velké slevy jsou však většinou záležitostí jen několika dnů popřípadě i hodin, takže člověk musí nonstop sledovat sociální sítě anebo odebírat pravidelný newsletter. Dneska vám ale ukážu jak si můžete nechat vygenerovat svůj vlastní 75% slevový kupón s platností sedm dnů na nový NoLimit.

Tento rok se rozhodl WEDOS podpořit mladé sportovce a rozdat celkem 200 sad profesionálních sportovních dresů. O tom, kdo je získá rozhodne veřejné hlasování na dresy.wedos.com. Celá soutěž je rozdělena na soutěžní kola. Každé kolo trvá 15 dní a dres získá prvních 10 klubů. Výjimkou bylo první kolo, kde bylo 20 vítězů. Takže nás včetně toho čeká zřejmě ještě 18 soutěžních kol.

A teď k samotnému slevovému kupónu. Pokud dáte některému z klubů hlas, tak je vám vygenerován 75% slevový kupón na nový NoLimit.

soutez-o-dresy-wedos
A takto vypadá 75% slevový kupón, který získáte na pár kliků.

 

Pro hlasování je nutné se přihlásit. Hlasovat jde jen jednou za soutěžní kolo, ale vzhledem k tomu, že jich bude ještě dalších 17, tak příležitostí je dost 😉

Závěr

Btw. všimli jste si jak je všechno moderní (vzdušný design, hamburger menu), krásně responzivní a rychle se aktualizuje při každé změně? Celkem rozdíl oproti hosting.wedos.com.


2 komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.