Facebook Timeline

Na vývojářské konferenci F8 představil Facebook své novinky, kterými si hodlá udržet náskok před konkurencí, která mu minimálně technologicky šlape na paty. Krom větší integrace sociální sítě pro vývojáře aplikace předvedl svůj největší trumf Timeline.

Timeline je v krátkosti vygenerovaný deníček životem na základě aktivity uživatele Facebooku. Podobných aplikací už tu bylo několik. Prostě se vezmou události a k nim přiřazený čas a udělá se menší životopis obohacený o fotky. Opravdu nevím co k této převratné novince více napsat. Vlastně že se bude dát různě filtrovat a také dostane nové uživatelské rozhraní.
Jednoduše to aktivujete a podíváte se pravdě do očí. Buď to bude jeden prochlastaný večírek za druhým obohacený o emo komentáře, anebo uvidíte svou stoupající slávu jak budete získávat nové kolegy, kteří budou čím dál více likovat, protože vaše pozice ve firmě bude růst a každý rok samozřejmě fotky s lepším autem. No prostě se už na tuto převratnou aplikaci nemůžu dočkat. Možná by stálo za to vytvořit nějaký fake profil s dostatečným množství fake informací a fotek. Taková Timeline by mohla posloužit jako skvělí virál a reklama.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 60 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.