RegTool2 žádný vyhledávač není v bezpečí!

Chcete ušetřit až 70% času při registraci do katalogů a vše si co nejvíc ulehčit? Nejnovější program na poloautomatickou registraci RegTool2 ocení jak běžní provozovatelé stránek, tak i profesionálové, kteří se právě touto činností živí. Ovládání je navíc tak intuitivní, že není problém před počítač posadit mladšího bratříčka, přítelkyni anebo manželku a nechat jí registrovat vaše nejnovější stránky do stovek katalogů, zatímco si zajdete na pivo!

Už se nebudete muset trápit s pravidelnou aktualizací vašeho seznamu vyhledávačů. RegTool2 se o vše podstatné postará. Žádné složité vyškrtávání mrtvých anebo už neschvalujících katalogů, žádné hledání nových. Provozovatel tohoto prográmku vše obstará za vás. V současné době je v systému více jak 2500 katalogů, které jen čekají na to, aby jste do nich vložili svůj zpětný odkaz. I kdyby každý desátý měl poslat jen jednoho potenciálního klienta za rok, tak moc dobře víte že se to vyplatí!

A co naši registrátoři, kteří musí bojovat s levnou pracovní silou? I na vás RegTool2 myslí. Krom toho, že neuvěřitelně šetří čas, obsahuje i vytváření screenshotů, vaší poctivě odvedené práce, a to na jedno kliknutí. S RegTool2 se proměníte v továrnu na produkci zpětných odkazů a bez problému nakopete zadek i té nejlevnější konkurenci, která viděla živnostenský list maximálně z projíždějícího vlaku!

Katalogy v systému jsou přehledně uložené do databáze. V té se dá hledat například podle názvu anebo ranků. RegTool2 sleduje nejen katalogy, které jsou zdarma, ale i ty placené. Není problém tak vytvořit různé balíčky, které se dále dají nabízet klientům.

Pokud pomineme software, který si nechávají dělat velké SEO firmy na zakázku, patří RegTool2 určitě mezi to nejlepší co u nás máme. Vzhledem k tomu, že se jedná o komerční produkt, získáte k němu, krom pravidelných aktualizací, i zákaznickou podporu. Více informací se dozvíte přímo na stránkách apptools.cz, která tento nástroj vyvinula a provozuje.