Denny007 vyhlásil warezáckému podsvětí válku III.

Už jsou to čtyři dny co Denny007 (Z. Kubík) vyhlásil válku proti warezu a jako první cíl označil Uloz.to. Zatímco shromažďuje držitele autorských práv, neustále vyvíjí obrovský tlak na provozovatele uloz.to.

Již po pár dnech vyhlášení války se mu podařilo protlačit do televizního vysílání šokující informace nejen o dětské pornografii, která je volně dostupná na uloz.to. Na konci reportáže České Televize se dokonce provozovatel zmiňuje o dennym007, kterého označuje jako člověka, který rozjel štvavou kampaň. Došlo tak k prvnímu otevřenému střetu.

Je jasné, že Uloz.to musí reagovat, pokud se chce udržet. Reakce přišla včera, kdy server oficiální tiskovou zprávu. Odvolává se na nemožnost kontrolovat obsah a lepší spolupráci s policií ČR.

Uloz.to dostalo tvrdou ránu z které krvácí a Denny007 jej rozhodně nenechá zotavit se. V současné době vyvíjí tlak na lokální i mezinárodní organizace. Ačkoliv si spousta lidí myslí, že to nebude mít žádný efekt, je tu nepatrná naděje, že by mohl dosáhnout mezinárodního politického tlaku, což by nepochybně vedlo k rozšíření pravomocí organizací na kontrolu internetového obsahu. Pak už by mohli třeba vydavatelé kontrolovat kdykoliv budou chtít obsah velkých datových uložišť. V podstatě by to urychlilo to o co se snaží.

Dennyho válka proti warezákům už možná brzo nabere doslova globální rozměry. Dnes se dokonce začaly objevovat první spekulace o možném postihu lidí, kteří vědomě nahrávají na uloz.to nelegální obsah. Pokud se totiž k datům na uloz.to dostane policie, mohla by zpětně vystopovat všechny, kdo tam data nahrávají a patřičně je potrestat (např. náhrada za ušlí zisk). Denny007 doslova napsal: “A takhle pujdeme po vsech co uploaduji nelegalni materialy, specialne CESKE FILMY ! Na policii budou muset zridit specialni oddeleni protoze budeme nahlasovat vsechny filmy, ULOZTO bude mit povinnnost nam sdelit cokoliv za data co ma, pokud nesdeli stanou se spoluviniky a pujdou sedet. Prave jsem najal holku ktera bude na plny uvazek prochazet ulozto a denne budeme reportovat policii CR kradeny ci jinak zacadny material. Za chvili pak na ULOZTO nic ke stazeni nezbude.”

O dalších zprávách budu informovat neprodleně jak je získám. Celou událost sleduji doslova online.

Předchozí zprávy:
Denny007 vyhlásil warezáckému podsvětí válku
Denny007 vyhlásil warezáckému podsvětí válku II.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 60 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

4 komentáře

  1. Pěkná práce, dík za odkaz na TZ, tu jsem nikde neviděl odkazovat. BTW, všude se píše jen o uloz.to, ale je i ulozto.cz

  2. Ten člověk snad úplně ztratil soudnost, pokud tedy někdy vůbec nějakou měl. Prostitut, vězněný za zabití v opilosti, parazitující na doménách řeší warez ??? Na premiéru CMM snad přišel v paruce a o pár měsíců později se snaží dostat do médií v co největší míře. Do cizích věcí se obvykle nepletu, ale co chce tohle kázat za morálku a ohánět se zákony? Dost to připomíná aktuální politickou garnituru a rádobypodnikatele. Tahle republika/společnost do pr…. nejde, ta už v ní je. Je hezké, že se snažíte psát čtivě ala super, ale tyto texty patrně musí připomínat lidem, pro které píšete a kteří by měli mít nějaký přehled, parodii Na vlastní oči. Raději bych si přečetl znovu nějaké internetové aktuality, než démonizování pozéra, který potřebuje na stará kolena uznání od společnosti jako dnes značné množství sametových zlodějů. Osobně bych doporučil jako vhodnější mediální reklamu přivést Hanychovou do jiného stavu než si honit ego na jednom serveru. Je mi na blití, když se někde objeví jméno Kubík, zajímavý vývoj od té doby, co diskutoval s každým na počkání o CMM.

  3. Ale co tady chce dotyčný pán dělat, když ústavní soud zrušil povinnost uchovávat záznamy o telekomunikačním provozu ? Nahlásí film XY, ale ulozto nebude mít záznam o tom, kdo ten film nahrál. A co dál ?

  4. Nejde o film, on 100% věděl, že tam bude ke stažení. Jde o zajímavý projekt, který má váhu a váhu mít i nadále bude. Tedy pokud nepřijde o vyhledávání souborů, což se rázem vytvoří fórum, kde linky budou…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.