MFA se už nevyplatí

Byly doby, kdy si každý zkusil udělat nějaké to MFA. Dokonce MFA vydělávala celkem slušné peníze. Někdo si za ně koupil kredit do mobilu, jiný nový počítač a někdo třeba i rodinný barák. Postupem času, to ale už nebylo in vydělávat takto peníze. Přeci zaneřádit český internet to přece nejde. A začal křížová výprava proti MFAčkaům, kteří se museli ukrýt do šera podsvětí internetu. Teď však čelí nové hrozbě.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 60 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

10 komentářů

  1. MFA je něco hrozného.. domeny-typu-neco-levne-pujcky.cz a na tom 5 stránek, plné reklam.. Hrůza. obsah vesměs žádný..

    Ale takové minisite pro podporu produktů, proč ne 🙂

  2. Nerad to říkám, ale na často hledaná slova má reklama často lepší výsledky než vyhledávání. Ono, přeci jenom si rozmyslíte, jestli dáte 20 Kč za návštěvníka, a pak vám zdrhne kvůli nefunkčnímu webu…

    1. petr: to jsou meme komiksy. Dělám to v RageMakeru + některé dobře známé obrázky mám postahované

  3. Já MFA dělám pořád. Je fakt, že už to není to co bývalo, je s tím víc práce, hlídání si podmínek na Google, linkbuilding nebude nikdy přirozený,..ale zase jsou tu pořád témata, kam se dá vecpat a něco si vydělat.

  4. Z dlouhodobého hlediska je to neudržitelné.. klasické MFAčka zanedlouho vymřou. Lidé jsou gramotnější, již se na internetu začínají umět pohybovat. Za 10 let ti to nevydělá ani na regfee.

  5. Ja už dlhsiu dobu nejak intuitívne zrolujem vysledky vždy dolu a reklamu ignorujem. Zvykol som si na to už dávno. Inak je pravda že sa dosť premnožila reklama. Seznam to isté. Tie príjmy z reklamy musia byť brutálne, keď google robí toto.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.