Superakce WEDOS – nový hosting za hubičku

Právě dnes se rozjela superakce na nový WEDOS hosting, kterou opravdu stojí za to nepromeškat. Programátoři s vypětím všech sil podali hrdinský výkon a doslova na poslední chvíli doprogramovali feature, která umožňuje k novým objednávkám si vybrat jeden ze tří dárků. Na výběr je tričko, doména zdarma anebo 6 měsíců zdarma. Akce potrvá do 7.7.2013, anebo dokud nedojdou webhostingy 🙂

Na tuto akci lze také použít slevový kupón. Co vím, tak z veřejných kupónů jsou funkční jen ty na 25%. Takže můžete použít třeba můj IDKFA25 na 25% slevu. Celkově vás tak vyjde měsíc na 18,75 CZK, no a s přidaným půl rokem dokonce 12,5 CZK. Vím, že se diskutovalo, co se vyplatí víc. Jestli doména (hodnota 125 – 185 CZK) anebo 6 měsíců. Já vezmu toho půl roku, mám tu jeden web, který nutně potřebuje nový domov. Na těch 6 měsíců totiž slevu neseženete, tedy pokud nejste akcionář (20% sleva na prodloužení). Tedy hodnota 150 CZK. .cz doménu prodává Wedos za 125 CZK a ostatní se dají sehnat různě levněji. Takže být vámi beru 6 měsíců, tedy pokud máte Wedos tričko. Jestli ne tak ho berte všemi deseti. Dobrý materiál a kvalitně ubaleno 😀

Pak je tu tarif NoLimit extra – navíc ve slevě, který jde nakombinovat se slevovým kupónem. Přiznám se, že jsem mu zatím nepřišel moc na chuť. Krom velmi vysokých parametrů (256 MB paměť, 2 GB databáze, 128 MB upload_max_filesize + záloha zdarma) je jeho skrytý potenciál v počtu PHP procesů. Většina z nás těch 5 procesů u NoLimit využije jen v extrémním případě při návalu či DoS útoku nějakého zbloudilého bota. 10 už je opravdu hodně. Co jsem měl možnost to probírat s lidmi tak Google Analytics v přehledu v reálném čase ukazoval na WP 130 lidí, když začaly skákat chyby 503. Pak to poladil a nepadalo to. To bylo předtím, než došlo k několika vylepšením speciálně pro nová CMS. A kdo najde limity tak mu zbývá leda VPS za 800 CZK (8 modulů) anebo dedikovaný server. Ten výkon pro optimalizovaný web (žádné přepočty) je obrovský. Většina lidí se toho ani nedotkne. Já jsem skeptický, když mi někdo řekne, že potřebuje No Limit extra. Ale budíš. U Wedos existují lidé, co potřebují třeba jednou za den víc než těch pět procesu. Například rozjedou masivní reklamní kampaně, anebo vydají patch k nějaké hře. No říká se, že štěstí přeje připraveným. Navíc existují eshopy, které generují při složitých filtrech z gigové databáze výsledky i tu jednu či dvě vteřiny. Takže pokud máte takovouto ohavnost tak tu extra variantu potřebujete.

Na tuhle akci jsem vás chtěl upozornit protože máte fakt šanci za pár korun odzkoušet legendární Wedos hosting, anebo zkusit rozjet nový projekt. Masivní slevové akce už dokopali nejednoho developera k tomu něco dělat.

Btw víte, že existují lidi, kteří si koupí několik hostingů s velkou slevu a pak na ně umísťují weby lidí, co dříve byli na freehostingu? Pak na to naplácají reklamu a často bez rozdělení zisku s tím kdo tvoří obsah vydělávají. Ale o tom napíšu spíše na 404M.

Ok užijte si akci. Až tahle skončí bude zase jiná. Pan Grill se rozhodl, že přes prázdniny Wedos nesmí ani na jediný den polevit. Každý den se tak skládají nové nápady. Pokud chcete marketingovému oddělení ulevit, tak nápady na nové akce pište na Facebookový anebo Google plus profil Wedos. Realizovat se dá prakticky cokoliv.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 60 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.