Apple store už i v češtině

Dnes byl oficiálně spuštěný Apple store v českém jazyce. Na adrese store.apple.com/cz si tak můžete objednat všechny produkty této mnohými proklínané a jinými milované společnosti.

Česká mutace přináší celkem tři zajímavé výhody.

1. Exkluzivní stylové balení, které je jak dělané pro appleisty. Prostě na první pohled svůj dárek poznají. Hmm to ale už nebude takové překvapení.
2. Při nákupu nad 2950 doprava zdarma. I když to už u nás většina distributorů zvládá od tisícovky.
3. Na nový iPad anebo iPod můžete nechat laserem vypálit vzkaz anebo věnování, i když technologie gravírováni by měla zvládnout i logo firmy.

Když jsem si tak procházel apple store a uvažoval jestli už nenastal čas okusit nějakou zbytečnost na hraní jako třeba iPad2, narazil jsem u něj v levém dolním rohu stránky zajímavou poznámku:

“iPad, dobíjecí baterie a veškeré přiložené příslušenství jsou kryty omezenou zárukou na hardwarové vady po dobu jednoho roku od data původní koupě.”

Pokud mě neklame paměť není náhodou v České Republice minimální doba na reklamaci, pro hardware, 2 roky stanovená zákonem?


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 60 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

1 komentář

  1. Tak třeba na baterie to je jen 6 měsíců, ale jinak máš pravdu, záruka je 2 roky (u prodejce), přičemž výrobce může udělat + 2, +3, +5 let záruku nad rámec povinné dvouleté.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.