Google Analytics v reálném čase

Google Analytics je v současné době snad nejlepší nástroj na sledování návštěvnosti, který je k dispozici naprosto zdarma. Stále se vylepšuje a upravuje. Nejnovější vychytávka, která je ve stádiu testování je speciální report, který se nazývá Google Analytics Real-Time.

Jedná se o sadu nástrojů, které pomáhají vyhodnocovat dopad událostí prakticky v reálném čase (k aktualizaci dochází jednou za minutu). Například, když se o vašem článku zmíní někdo v televizi bude stačit nastartovat Google Analytics Real-Time a sledovat co se děje. Hlavní cílení je ale na sociální sítě. Pomocí nové sady nástrojů budete mít možnost vyhodnocovat například virální reklamní kampaně minutu po minutě. K dispozici budou speciálně uzpůsobené grafy.

Tato nová vychytávka bude fungovat pouze v novém rozhraní Google Analytics. Přepnutí je v pravém horním rohu. Samotná služba Google Analytics Real-Time zatím funguje pouze u lidí, kteří si o ní přímo zažádali na https://services.google.com/fb/forms/realtimeanalytics/.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 60 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

1 komentář

  1. imho nejlepší statiky je GA v kombinaci se sledováním na straně serverů. Na straně serveru je to také hned vidět, když si na to napíšeš RS, aby zaznamenal každou návštěvnost + referer odkud přišel, jaký použil prohlížeč apod.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.