Nova spouští vlastní agregátor slevomatů

Na adrese slevy.vybereme.cz se objevil nový agregátor slevomatů. Jenomže tento není ledajaký. Stojí za ním společnost CET 21.

Největší hráči na trhu slevomatů jsou v současnosti: Slevomat.cz, který dal jméno celému odvětví. SlevyDnes.cz, v kterém má podíl i Jan Barta alias Ahyde, Vykupto.cz a Skrz.cz. Vstup tak velkého hráče může teď docela slušně zamíchat kartami. CET 21 si totiž může diktovat podmínky. Navíc nikdo netuší jestli za tím není příprava na nějaký vlastní slevomat. I když asi ne, přeci jen trh je už teď celkem dost plný.

Když se pustila Nova se svým TN.cz na trh s online zpravodajství, byla to doslova mediální masáž. Samotný prime time televizních novin byl doslova prošpikován reklamou na jejich portál. Dokonce se to nelíbilo ani radě pro rozhlasové a televizní vysílání. Od té doby jde z online projektů CET 21 tak trochu strach.

CET 21 navíc vlastní poměrně velkou síť online projektů, pomocí kterých může protlačit svůj agregátor jak vysoko jen bude chtít. Vlastní například blog.cz, voyo.cz doma.cz anebo krasna.cz. Reklamního potenciálu tedy mají dostatek, navíc většina je zaměřená právě na konzumní společnost.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 60 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

2 komentáře

  1. No já si myslím, že nabídne úplně jiné spektrum slev. Přece nebude dělat slevy na posilovnu, nebo kafe v baru. To se mi nechce věřit. Spíše půjde o něco většího, než lokální hospody a fitka. Nevím teda co, ale bude to dle mého následováno pokusy o napodobení. Víceméně neúspěšnými, protože ne každý má za sebou tolik penízků. BTW hodil sem si Drago tento webík do webu v podpisu…Měl bych ho tam už dříve, ale zdálo se mi, že to tu trošku zanebáváš, je dobře, že jsi to tu vskřísil:-)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.