I. ročník konference Affiliate marketing

11. listopadu se bude konat první ročník konference Affiliate marketing.

Ačkoliv je na pořadu i představení jak celý affiliate systém funguje, je konference určena spíše pro mírně pokročilé. Měli by jste se dam dozvědět jak zlepšit své konverze a více vydělat. Součástí je i diskuze na téma AM, takže šance se něco dozvědět i ze zákulisí.

Hlavním partnerem je commision junction, což je největší affiliate síť na světě. Distribuují například reklamu Godaddy anebo i velkých českých partnerů. Tuším tam je i telefonica O2.

Bouhžel já na tento den už něco mám, ale pokud máte v pátek 11.11.2011 čas rozhodně si tuto akci nenechte ujít. Konference začíná v 9:30 a pořadatelem je VIV NETworks s.r.o. Počet míst je omezen a proto je nutné si to své zarezervovat. Více informací se dozvíte na stránkách affiliatekonference.cz


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 60 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

4 komentáře

  1. s commision junction zatím nespolupracuji, i když jsem chtěl, protože mnoho zajímavých partnerů nabízí aff právě přes commision junction.. Ale CJ mi přijde složitý systém..
    chce se registrovat, chci seznam produktů a chci jen affilate ID pro URL.. nic víc nepotřebuji..

  2. CJ mi zase tak složité nepřijde. Nově mají navíc výplatu bankovním převodem od 25 euro. Kéž by ale ta konference ale byla v Brně… 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.