Další emise akcií Wedos možná už tento rok

Včera se společnost Wedos pochlubila na Facebooku výsledky akce, kterou připravila v rámci svých 2hých narozenin. Celkem údajně prodali 315 nových webhostingů, přes 100 VPS a zhruba 1300 domén. Celkem zpracovali 897. Zároveň se přehoupli přes 90 tisíc domén, které směřují na jejich služby. Všechny tato čísla znamenají pro společnost nárůst o 1,5%. Při té příležitosti padla i otázka, kdy plánují další prodej akcií.

Odpověď byla následující: “Náš zájem je do konce roku.”. Viz. obrázek.

Něco naplánovat a provést je ovšem rozdíl. Vždyť rozjetí posledního prodeje netrvalo týdny, ale spíše měsíce. Takže jsem k horizontu čtvrtroku spíše skeptický. Ovšem uvidíme. Zkušenosti už mají. Rozhodně to všechno budu sledovat a průběžně vás zde informovat.

Prozatím je tak jedinou možností koupit akcie od někoho kdo už je má. Ovšem veřejně jsem se za poslední měsíc s poptávkou ani nabídkou nesetkal. Ten boom kolem toho všeho trochu opadl. Přiznám se, že jsem ani nepátral jak to je se slevou na prodlužování služeb pro akcionáře. Jestli bude fixně vázaná na účet, anebo si budou akcionáři moct vygenerovat nějaký slevový kód. To by bylo celkem fajn, člověk by je třeba mohl prodávat a nepotřeboval by ani dividendy 🙂


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 60 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

1 komentář

  1. Jen bych všem “nadšeným” rád připomenul jeden fakt: vydání dalších akcií znamená snížení hodnoty těchto akcií. Důvod? Majetek (zisky) firmy se dělí větším počtem akcií. Jde o tzv. ředění akcií, pro akcionáře je to velmi nevítaná skutečnost. Dalším a dalším ředěním roste počet akcií, mezi které se musí hodnota firmy nebo zisky dělit….

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.