Otestujte online podporu Českého Hostingu a získejte slevu

Český Hosting si vymyslel opravdu originální reklamní akci. Pokud dnes (10.10.2012) kontaktujete jejich podporu přes online chat a zeptáte se na slevový kód, tak vám jej údajně obratem zdělí.

Sleva má být ve výši 50% na novou objednávku webhostingu. Takže místo 1000 CZK za rok zaplatíte jen 500 CZK. Za to získáte 5GB prostoru (2GB pro web, 1GB pro databázi a 2GB pro email), 10x MySQL, CRON, možnost editovat .htaccess, FTP/FTPS, zálohování dat 1x za 24 hodin, neomezeně aliasů zdarma pokud jsou domény u Českého Hostingu (jinak 200 CZK/rok za doménu). Cena za .cz je 125 CZK/registrace 250 CZK prodloužení.

Mezi nejlepší devízu Českého Hostingu jednoznačně patří podpora open source (různá CMS, PHPbb, Commerce anebo ZenCart), pro které je systém optimalizován. Instalace WP je tam dokonce na jedno kliknutí. Což je super.

Naopak slabinu vidím v drahém multihostingu. Pokud chcete mít doménové aliasy zdarma musíte si domény registrovat u nich. Registrace jsou za nákupní cenu, ovšem prodloužení je už zhruba za dvojnásob.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 60 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

2 komentáře

  1. Tonoucí se stébla chytá. ČH je sice dobrý hosting, ale na Wedos nemají. S ČH jsem měl za 6 let co jsem u nich byl několik idiotských problémů. Zejména protože lžou. Nabízí vám x GB prostoru, ale už neřeknou, že je 1 GB pro poštu, 2GB pro databáze a zbytek pro hosting. Několikrát jsem o pár MB překročil hranici pro hosting a hned se do mě pustili. Jindy mi zase sestřelili stránky s tím, že moc zatěžují jejich server atd. Mno a podpora už také dávno není co bývala. Vše jim trvá, platby jsou pouze offline atd.. Jsem rád, že jsem pryč.

  2. Dobrý den, rádi bychom se k Vaší kritice vyjádřili a uvedli věc na pravou míru.

    Všechny parametry služby, včetně rozdělení prostoru, máme transparentně popsané na webu. V rozdělení prostoru mezi web, databáze a e-maily vidíme výhodu, protože odpovídá reálným potřebám většiny uživatelů. Pokud se klient neseznámí s nabídkou našich služeb neznamená to, že my lžeme. Mimochodem je to aktuálně 2GB pro data, 2GB pro poštu a 1GB pro databáze. Překročí-li někdo tyto kvóty, pak mu systém automaticky zasílá upozornění e-mailem a výzvu, aby dal věc do pořádku.

    Jestliže klient přetíží svou aplikací některý webserver, odstavíme ji z provozu, aby nepůsobila reálné problémy ostatním uživatelům. Pokud je to možné, odstavíme pouze problémovou část webu nebo soubor, který přetížení způsobuje. To je normální, běžné a jediné možné řešení jak chránit ostatní uživatele stejného serveru. Zároveň vždy zákazníkovi sdělíme v čem porušil provozní podmínky služby a jak daný problém řešit.

    Naši podporu hodnotí klienti velmi pozitivně a případné připomínky nebo stížnosti řešíme pečlivě a vážně. Pokud chcete řešit konkrétní problémy s Vaší aplikací, které jste měl na našem hostingu, rádi dostaneme zpětnou vazbu. Vždy je co zlepšovat.

    Možnost platit on-line kartou mají naši zákazníci od léta. Zároveň chystáme další platební možnosti.

    S pozdravem,
    Matěj Kloubek
    Český hosting

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.