Získejte Wedos tričko za recenzi

Pár dní před akcí Dny otevřených dveří Wedos přišla nová Wedos trička – edice 2013. Jsou tmavě modrá se stříbrným logem. Ačkoliv se jich rozdalo celkem hodně, stále jich je dostatek a vy je máte možnost získat.

Stačí když napíšete recenzi na některou z Wedos služeb popřípadě návod jak něco nastavit, udělat, vylepšit a zveřejníte své dílo na vašich stránkách. Kompletní pravidla naleznete v článku Chcete tričko WEDOS?

Po skončení akce 7.6.2013 se projdou všechny publikované příspěvky a ty budou vybrýny. Napíše se o nich souhrnný článek na datacentrum včetně zpětných odkazů. Takže mimo tričko pro vás může být motivací i kvalitní backlink z článku, který si přečte pár tisíc lidí.

Když už budete u toho psaní, doporučuji přidat i odkaz anebo reklamu z partnerského programu Wedos. Je dost možné, že někdo kdo bude hledat o Wedos nějaké informace či reference si přečte váš článek, teprve poté koupí službu a byla by škoda přijít o 50% z ceny webhostingu anebo 25% z VPS. Ono se to nezdá, ale těch pár stovek týdně vám zaplatí za měsíc domény i hosting.

Wedos tričko - edice 2013


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 60 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

1 komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.