Akce 100 Kč za .cz doménu

Tento rok je Český Hosting jeden z nejaktivnějších, co do počtu akcí a slev. Mám u něj za rok 2013 hned deset záznamů. Osm z toho bylo na domény, čímž se stává v ČR takovou menší raritou. Navíc Český Hosting (respektive společnost THINline interactive s.r.o.) ani není registrátorem CZ NIC.

Tentokrát si připravili akci na .cz domény za 100 Kč. To je 25 Kč pod cenou, za které je prodává CZ NIC registrátorům. Cena je tedy dotovaná. Počet kusů je omezen na 5 kusů/osoba. Akce platí do 2.12.2013 anebo odvolání.

Možná přemýšlíte, proč se někomu vyplatí dotovat domény, jen tak bez nutností si koupit hostovací službu. U větších firem často jde o takovéto “honění čísel”, kdy je potřeba ukázat nějaké výsledky. Navíc to dobře funguje v kombinaci shared hostingu pro jednu doménu a newsletteru. Zákazník si často zřídí novou službu, kterou v duchu plánuje, ale zatím se nerozhoupal. Menší společnosti zase takto mohou motivovat nové zákazníky osahat si jejich uživatelské rozhraní. Co si budeme říkat, zvláště ti menší často nabízejí oproti těm větším celkem zajímavé věci a bonusové služby navíc.

Prostě prodej domén za dumpingové ceny je forma investice do propagace.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 60 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

2 komentáře

  1. Je to forma propagace, ale na druhou stranu, když prodloužení je za 250 bez DPH, což je 2x tolik, než na mnoha jiných místech, tak to zase taková “dotace” není :-).
    Část lidí nakoupí a odstěhuje se, část nakoupí a potom za rok prodlouží.
    V principu sleví 25 korun na jedné doméně a 125 na jednom prodloužení vydělají. Takže stačí, když za každých 5 nových a dotovaných domén se jedna prodlouží .-) .

  2. súhlasím s komentárom vyššie, pred rokom som si u českého hostingu kúpil zopár domen a zopár som ich získal aj zadarmo ale po roku si pýtajú celkom vysoké čísla za predlženie oproti ostatným spoločnostiam

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.