Mega soutěž WEDOS

U WEDOS odstartovala zřejmě největší propagační akce v dějinách českého webhostingu. Ve spolupráci s CZ.NIC a Fujitsu se soutěží o 111 notebooků FUJITSU AH502NG a dalších 999 cen. Vzhledem k tomu, že mám tu čest se na celé akci tak trochu podílet, tak jsem se rozhodl něco málo napsat k ní napsat 🙂

Akce se připravovala více jak dva měsíce a některé detaily se budou ještě dolaďovat průběžně. Když jsem byl seznámen s nápadem, že uspořádáme takovouto mega akci, tak jsem si myslel že si šéf WEDOS Josef Grill dělá srandu 🙂 Všechno ale začalo nabírat rychle na obrátkách a já začal pracovat na podkladech. Trochu se to protáhlo kvůli notebookům. Nakonec padlo rozhodnutí vzít modifikované FUJITSU AH502 NG. Něco se ubralo z disků a něco přidalo na pamětí. Jsou to podle mě celkem slušné stroje. Navíc se bude jednat o limitované edice s několika továrníma úpravami. Ale to nesmím prozradit, to uvidíte počítám koncem září až dorazí první paleta.

Celá akce by měla trvat do 20. prosince 2013. Vstupenkou je utratit peníze u WEDOS za .cz doménu. Je jedno jestli si koupíte novou anebo prodloužíte stávající. Jakmile to uděláte můžete se účastnit soutěžních kol. Ty budou různá od jednoduchých tipovaček, přes tvůrčí až po nepředstavitelné šílenosti vymykající se běžnému uvažování 🙂

Seznam probíhajících soutěžních kol je zde. Všechny soutěže se budou zároveň vyhlašovat přes sociální sítě.

Některá soutěžní kola budou mít podsoutěže anebo oceněné mety. Je tam spousta šancí získat zajímavé ceny. Mimo klasických reklamních předmětů WEDOS jako jsou trička, kšiltovky, otvíráky, NoLimit hrníčky, klasické hrníčky, zimní čepice, šály, sběratelské magnety, přívěšky na klíče, žetony do nákupních košíků a pár dalších co se připravují, budou i ceny od Fujitsu. Zatím jsem je ještě neviděl, ale mělo by se jednat o flash disky, bezdrátové myši a možná i trička. Dále WEDOS dodá ještě nějaké slevové kupóny s pevnou cenou. Osobně si myslím, že těch cen bude víc než 999.

Ono ani těch 111 notebooků není konečný počet. Je dost možné, že se jich rozdá více. Hned v první soutěži může získat notebook úplně každý. Stačí si vygenerovat vlastní slevový kód v zákaznickém účtu (sekce provize) a propagovat jej. Pokud bude při objednávce využit 111x tak máte notebook. Popravdě to není zas tak těžké. Kdo má diskuzní fórum, velký legální email list anebo dostatek fanoušků na sociálních sítích tak to do měsíce jistě zvládne. Lidi odmazávají affil odkazy, ale slevu potřebují 🙂

Na tohle soutěžní kolo jsem vás chtěl upozornit, protože čím dříve se začne tím lépe 😉

Rozhodně doporučuji se zúčastnit celé akce. Tipovačku můžete vyhrát ani nevíte jak. Stačí si převést .cz doménu a prodloužit za nákupku. To je podle mě velice férová podmínka. Není v tom nic skrytého. WEDOS prostě chce oslavit třetí narozeniny jako jednička na trhu.

To je zatím asi vše. Jednou za týden sem zkusím napsat nějakou zprávu ze zákulisí.

7 komentářů

  1. U Wedosu hostujem niekoľko svojich projektov a musím priznať, že hoci som bol spočiatku kvôli cene aj agresívnej kampani trošku skeptický, zatiaľ sa chlapci držia fantasticky, takže (aj zo zištných dôvodov) dúfam, že im to vydrží čo najdlhšie 🙂 Len škoda, že sa táto súťaž netýka aj .sk domén – myslím, že by získali ešte viac zákazníkov a zároveň súťažiacich

  2. Musím souhlasit, že to je vážně pecka. Ale nějak jsem se ani u wedosu nedočetl, jestli si stačí koupit/ prodloužit doménu a mužů do jednoho soutěžního kola nebo se poté mužů zapojit do všech.

  3. Tak to je vážně pecka, ale pořád nějak nechápu, zda mi stačí koupit jednu cz doménu a můžu se zúčastnit všech soutěžních kol nebo pouze jednoho za jednu doménu.

  4. To Doom:
    Děkujeme za podporu. Snažíme se. Vymýšlíme nové věci a stále budujeme. Připravujeme novinky. Prostě se pořád u nás něco děje.

    Slovenské domény jsou pro nás stále problém. Věříme, že si vyberete i nějakou doménu .CZ, protože notebooky budeme zasílat i na Slovensko.

    To Johns:
    Stačí 1 doména pro všechna soutěžní kola. Jen notebook smíte vyhrát jen jednou.

  5. Dnes bezva kace – slava na nový hosting až 55% a na prodložení stávajícího 10%. Super, takhle se slaví pátek 13. a 3 narozky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.