Velký bratr WEDOS se dívá!

Musím uznat, že některé věci dokáží po ránu překvapit. Například zjištění, že WEDOS vlastní novinky.cz, kde získává data uživatelů pro jakýsi “sociologický průzkum” a předává je politikům. Podporuje současného pana prezidenta a pokud se mu postavíte na odpor tak vám zaviruje počítač.

Alespoň tak to tvrdí jedna z diskutujících na novinky.cz. Musel jsem si udělat screenshot a podělit se o něj s vámi 🙂

velkybratr-wedos

Přemýšlím jestli napsat na vedení WEDOS a zeptat se zdali je na tom něco pravdy. Co když doopravdy … ne tohle je moc 😀

Ok zkusíme se nad to povznést, přestat se smát a zamyslet se jak takovéto věci mohou vznikat. Tak teoreticky by to mohla být promyšlená virální reklama jejíž jsem součástí. Takže dodám, že na novinky.cz nechodím, příspěvek jsem našel díky Webtrhu.

Další možností je, že přispěvatelka je mírně zmatená a domnívá se, že hostingová společnost je přímým podporovatelem nějakého blogu, který sympatizuje se současnými politiky. Podle jména Veleba jsem našel politika, ale ten hostuje u Active24. Samozřejmě novinky.cz nehostují na webhostingu za 25 CZK/měsíc. Web patří Seznam.cz a ten má vlastní datacentrum 🙂

Třetí varianta je nějaká naštvaná klientka. Ovšem zdali je paní bývalou nespokojenou klientkou WEDOS nevím. Podle profilů na sociálních sítí je to však reálná osoba. Na FB stránku Wedos nepřispěla, vlastně ve spojení s WEDOS jí vyhledávače nenajdou.

Tak jak to s WEDOS je?
×

Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 60 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

4 komentáře

  1. Že diskutující na Novinkách nebudou žádní lumeni, to bych celkem očekával. Co mě ale překvapuje, že nějaký diskutér (tím spíš žena), zná společnost WEDOS a dokonce ví, kde sídlí 😀 Myslím, že se jedná o zmateného BFU .)

  2. Zaškrtl jsem sice BFU, ale myslím, že to může být i naštvaný klient, který se ovšem marně pokouší o jakousi konspirativní maskiádu – uvádí ženské jméno (podle stylu psaní je to přitom muž), kombinuje technické výrazy (provider) s hranou neznalostí a trochou pravopisných chyb.. No, docela slušný pokus o negativní virál 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.