Co to ten Wedos chystá

Už jste někdy přemýšleli co hodlá Wedos udělat s penězi za akcie? Vzhledem k nové propagační akci, kdy k objednávce hostingu dostanete tričko zdarma, si @DoménovýRobot neodpustil trochu trolování. Ovšem odpověď Wedosáků mu doslova vyrazila dech…


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 60 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

5 komentářů

  1. Wedosacky akcie moc nechapu, tedy spis nechapu lidi co maji zajem je kupovat (urcite s da najit lepsi firma do ktere investovat). Osobme me zklamali velmi agresivnim sefl-promo cimz se u me na nasledujici 2 roky shodili na uroven wz.cz. Uvidime jak bude Wedos vypadat za dalsi 2-3 roky…

  2. Dobrý den,

    myslím si, že jsme dostatečně otevření a je u nás vše jasné.
    Tomu co se napsalo jsme se zasmáli :-).

    Žádné self promo neděláme. Jen reagujeme tam, kde se o nás napíše. Nevidím nic špatného na tom, že se pochlubíme úspěchy nebo růstem nebo třeba tím, že máme poměrně kvalitní vybavení.

    U nás je vše připravené na velký růst. Záleží jen na nás jak se nám to vše povede. Děláme všechno proto, aby se nám to povedlo.
    Dosavadní (na české poměry) rychlý růst jsme zvládli.

  3. U wedos som chvilu – chcel som otestovat alternativu k angel-hosting.cz. Vsetko je super – akurat mi vadi, ze nie je k dispozicii k VPSku nejaka vlastne vyvijana administracia, kde by sa dali robit bezne ukony. Bezny hosting mi nestaci a VPS prevadzkovat na vlastnu pest nechcem(aktualizacie, bezpecnost, riesenie pripadnych mnou zavinenych chyb), kedze sa v sprave systemu nevyznam – system som nainstaloval len podla navodu krok za krokom. ISPconfig mi nevyhovuje – viem, ze by sa dalo nainstalovat aj nieco ine, ale to by bolo pre mna z dazda pod odkvap.

    Vyvijanu administraciu povazujem ako konkurencnu vyhodu, ktora napriklad u mna zavazila v tom, ze idem k ceskemu hostingu… Ked sa niekedy wedos pohne aj v tomto smere, velmi rad pouvazujem nad pripadnou migraciou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.