Soutěž u Forpsi

Jen jsem chtěl připomenout, že do konce října jede na Forpsi soutěž o 3 kompletně vybavené a naprosto nadupané sestavy DELL. Za každou koupenou .cz doménu, kterou mají momentálně za 90 CZK/kus, tedy pod nákupkou si můžete tipnout na adrese agent-forpsi.cz odpovědi na dvě otázky. Kdo bude neblíže zřejmě vyhraje.

Otázky jsou momentálně následující (je druhé kolo, třetí začíná v září):
1. Kolik nových .CZ domén bude prostřednictvím FORPSI zaregistrováno v období 1.7. – 31.8.2012?
2. Jaký největší počet .CZ domén má prostřednictvím společnosti INTERNET CZ, a.s. zaregistrován jeden držitel?
3. Vaše číslo objednávky.

1. S tím by vám mohly pomoci statistiky na CZ NIC. Forpsi spadá pod INTERNET CZ, a.s. Kolik bylo registrováno domén daným registrátorem se sice nedozvíte, ale lze zjistit kolik domén spravuje za které období. Za červenec to bylo 205570, což je o 1562 více oproti červnu. Vzhledem k dumpingovým cenám Forpsi je pravděpodobné, že hodně domén bylo přesunuto pod jiného registrátora. Statistiky registrovaných prostřednictvím Forpsi a pod správou Forpsi tak budou jiné. Méně to ale určitě nebude, takže máte slušnou startovací pozici. Zvláště ti co si budou tipovat koncem měsíce 🙂
2. No to by mě taky zajímalo kdo má u Forpsi nejvíce domén. Přemýšlím jak to zjistit. Pokud bude mít kontakt (CZ NIC ID), který neobsahuje řetězec s odkazem na Forpsi tak netuším zdali se to vůbec zjistit dá. Nějaké nápady?
3. Na tuto otázku se dozvíte správnou odpověď v administraci. Bude to někde mezi fakturami.

Prostě pokud jste si kupovali nějakou tu .cz doménu pod nákupkou tak si tipněte. Je to vlastně zdarma 😉


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 60 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

2 komentáře

  1. Já to moc nechápu…přece prodávat pod nákupkou s tím, že si to kupec ihned hodí jinam…není to divný? Trošku mi to připomíná ten povyk ohledně cen paliv Shell, který slevnilo v okolí Tank ONo nebo tak nějak se to jmenuje:-)
    Škoda všech těch regulací a dotací, které dostanou kamarádíčci mocných…jen ať forpsi jede! Stejně tak mám rád i wedos…prostě mají nějaký plán, ať se jim daří! Třeba stát přijde s akcí na podporu domén .cz…každý si může regnout deset domén u státu…Toto není joke, podobně jako rozkrádací akce hurá podpoříme startupy = rozkrademe si to kluci mezi sebou…

  2. Dobrý den,
    obě firmy pocházejí (vycházejí) ze stejné hlavy a mnoho věcí mají (stále) podobného. Taktika je podobná, ale jen s tím rozdílem, že my u nás domény prodáváme za ( a ne pod) nákupní ceny a stejně prodáváme výrazně víc. O ekonomické úspěšnosti obchodního modelu vypovídají čísla obou společností.

    U nás říkáme, že poučeni z předchozích chyb budujeme na zelené louce novou, moderní a kvalitní firmu. Máme (od počátku) jasné cíle, které chceme dokázat.

    Máte krásný nápad s těmi doménami 🙂 Moc bych to nikde nepsal, protože jinak to bude součást volební kampaně některé ze stran…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.