Aprílové a Velikonoční akce český webhostingů

Apríl je pro firmy šance realizovat šílené marketingové nápady, Velikonoce zase další důvod udělat nějakou zvláštní akci. Jak se toho zhostili naše webhostingy?

Český Hosting

Český Hosting od půli minulého roku začal na marketing trochu více tlačit, což je podle některých grafu i znát na výsledcích. Na apríla si připravili zopakování jedné z nejúspěšnějších akcí Webhosting na 10 let za 1000 CZK. Teoreticky vás tak vyjde jeden měsíc na 8,3 CZK. Teoretická sleva je 90%. K webhostingu je navíc .cz doména za 25 CZK. Osobně zvažuju, že si jeden pořídím. Bral by jsem to minimálně jako SEO hosting, tedy další IP adresa.

TELE3

TELE3 sice žádnou akci nemá, ale dnešní tématický obrázek se jim fakt povedl a je adeptem na nejlepší přání hezkých Velikonoc 2013.

tele3-screenshot-velikonoce

WEDOS

Vychvalovat WEDOS se mi moc nechce, protože jsem se na přípravě této akce trochu podílel, takže výsledek musíte posoudit spíše vy. Že tam navíc lupnou až 50% slevu jsem ale nečekal. Slevový kód je VELIKONOCE2013 a nějak podivně se kumuluje se současnou slevou na tarif no limit extra. Výsledná cena spadne na nějakých 32 CZK bez DPH.

Na webkameře WEDOS můžete momentálně vidět skotačící králíčky, kteří byli zapůjčeni ze ZOO Hluboká nad Vltavou. Krásně se sešel motiv Velikonoc a Aprílu. Což se mi líbilo.

Vše bylo natáčeno ze dvou bezpečnostních kamer v HD, které za 3 dny vytvoří terabajt záznamu, a pak ještě digitální kamerou. Krátká ukázka z druhé kamery byla umístěná na youtube. Ti králíci se nezdáli. Ve skutečnosti jsou neuvěřitelně aktivní a dokáží běhat pěkně rychle. Chvilkami jsem měl strach jestli nespadnou do prohlubní u dveří.

Další…

Procházel jsem jen nabídky zveřejněné na Twitter, pokud někdo další nachystal něco zajímavého klidně napište.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 60 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

7 komentářů

  1. Jednoznačne najlepšie spracovanie v podaní Tele3, docela ma sklamali a prekvapili ďalšie hostingy, že nepripravili žiadnu akciu, čakal by som väčší konkurenčný boj.

  2. To je smůla, že jsem si toho českýho hostingu nevšiml dřív 🙁 , tohla akce by se fakt hodila … no škoda. Nemá někdo tušení jestli se nebude tahle akce opakovat a popřípadě kdy asi ?

  3. Ako vidím, česká hostingová scéna nespí a konkurenčný boj eskaluje. Určite by nejeden čitateľ uvítal článok aj o slovenských webhostingoch.

  4. Martine, sledujte náš Facebook (facebook.com/ceskyhosting) a Twitter (twitter.com/ceskyhosting). Jsou tam všechny akce. Některé zveřejňujeme jen na jednom z nich.

    Jestli budeme aprílovou akci opakovat, to zatím nevíme. Po třetí by to už ani nemělo šanci vypadat jako Apríl 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.