Troška uklízení a nějaké to resumé

Nějak teď nestíhám vymýšlet na 404m informace a na cn130 pak už není moc času, takže se mi tu toho nahromadilo trochu víc. Budu si asi muset sehnat někoho na výpomoc :).

Začal jsem dneska úklidem akčních nabídek v pravém sloupci. Odstranil jsem akci HexaGeek, ten získal akreditaci od CZ NIC, takže už .cz domény za 90 CZK končí. Moc jsem to nesledoval, ale mám pocit, že je nakupoval od Forpsi. No když jim to nevadilo prodávat jinému registrátorovi za dumpingové ceny, tak proč ne.

Deset dní mi tam strašila už ukončená nabídka od Českého Hostingu. Asi si budu muset pořídit nějaký plugin.

Ok a co je nového. Konečně jsem se dostal k registraci do partnerského programu Českého hostingu. Postupně chci vyzkoušet všechny affiliate programy webhosterů. Zatím aktivně využívám jen Wedos, protože jejich služby se v kombinaci se slevovými kupóny opravdu dobře prodávají. Prvotní dojem z ČH je zatím dobrý. Motivačních 200 CZK do začátku potěší. Zatím jsem prodal jednu doménu a druhá čeká na zaplacení, za kterou ovšem provize není žádná.

Naopak jsem odložil projekt bludného blogu, který měl cestovat mezi jednotlivými webhostingy. Zabralo by to dost času a mám také trochu strach ze zmanipulování výsledků. Však to znáte z Webtrhu, jakmile se někde něco veřejně děje, přistupují k tomu provozovatelé dosti individuálně. Pokud by seriál a následné recenze četli stovky lidí klidně by se mohl blog nacházet “náhodou” na nevytížených serverech. Takže přes léto musím koncept předělat. Bludný blog asi nebude cestovat, ale pokaždé půjde o samostatnou doménu placenou z tajného účtu na kanárských ostrovech … no nebo tak něco 🙂


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 60 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

1 komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.