Facebook stránka Angel Hostingu se změnila na BH servis

To se nám dnes dějí věci. Facebookova stránka Angel Hostingu se ze dne na den proměnila na stránku BH servis, kterou provozují lidé z Netio. Konkrétně Lukáš Hauft a Martin Böhm. Fanoušci AH odteď fandí BH. Původní adresa facebookových stránek už nefunguje.

Na změnu mě upozornil @vbrazda, provozovatel projektu Aukce domén. Dodal také následující screenshot:

Netio přebírá Facebook stránky Angel Hostignu a mění je na BH Servis.
Netio přebírá Facebook stránky Angel Hostignu a mění je na BH Servis.

Začátkem roku 2012 prodává zakladatel Angel Hostingu Michal Rudolf společnosti XHOSTING.CZ group s.r.o. a odchází pryč. Bývalí zaměstnanci Martin Böhm a Lukáš Hauft si 18. června zakládají vlastní společnost Netio s.r.o. ale dále pracují v Angel Hostingu na podpoře i když jsou vlastně přímou konkurencí. Více informací se můžete dozvědět v článku Trochu ze zákulisí Angel Hostingu.

Popravdě FB stránka nebyla nijak významná. Bylo na ní jen pár pár skalních fanoušků. Ovšem měla by být majetkem xhostingu, který AH koupil. Nicméně přístup xhostingu je dejme tomu “hodně laxní”. Dovoluje pracovat v AH lidem i když si založili konkurenci a přetahují jim klienty.

Až na tyhle marketingové “podivnosti”, jsem ovšem na společnost Netio nezaznamenal žádné větší stížnosti. Legendární model VMS Angel Hostingu stále táhne a momentálně na českém trhu stále zřejmě nemá obdobu (buď administračně anebo výkonem).


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 60 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.