Dny otevřených dveří WEDOS 2013

23. a 24. května 2013 se budou konat Dny otevřených dveří WEDOS 2013, které osobně pomáhám s WEDOS připravovat. Akce je rozdělena na netechnické přednášky, ty budou ve čtvrtek, a technické, ty si zase užijete v pátek. Program už je více méně sestavený napevno.

Vše se bude odehrávat v luxusním čtyřhvězdičkovém hotelu Záviš z Falkenštejna. Velký sál pojme 70 lidí a menší zhruba 30. Přemýšlel jsem jestli jet dva programy zároveň, ale nakonec jsem se s WEDOS dohodl, že přednášející bude mít přednášku ve velkém sále a pokud bude mít zájem, může pak pokračovat v menší vinárně formou workshopu, diskuze či prezentace. Samozřejmě vše se bude natáčet a zdarma to po skončení dáme na internet. Nikomu by tak neměla utéct žádná přednáška, pokud se bude chtít účastnit workshopu či diskuze.

Pracuje se i na online přenosech z obou míst. Zatím je to spíše ve stádiu výzkumu, ale první výsledky jsem v úterý už viděl. Pokud se to povede rozchodit, mělo by se s přednášejícím ve vinárně dát komunikovat přes twitterwall 🙂

Ve čtvrtek bude zároveň sraz akcionářů. Pro ostatní bude připravený doprovodný program. Sál je v podstatě až do jedenácti k dispozici. Chtěl by jsem tam udělat neoficiální přednášky a diskuze pro kohokoliv kdo bude mít zájem. Prostě pokud někdo máte svůj projekt anebo službu a chcete jí prezentovat neměl by to být problém. Stejně počítám že to tam bude jak debatní kroužek a těším se na to.

Ubytování je připravené v Zaviši za zvýhodněnou cenu 600 CZK/noc. Já osobně tam budu přespávat od středy až po pátek. Mají to tam fakt hezké.

Co se týká doprovodného programu, tak hlavní je určitě prohlídka datacentra WEDOS. Nevím jak to bude se serverem ponořeným do oleje. Co jsem tam byl v úterý, tak ještě jel. Snad to ještě ty dva týdny přežije 🙂
V serverovně budou dále exponáty od společnosti DataRecovery, která bude mít celkem zajímavou přednášku na téma postupu záchrany dat. Uvidíte historické hardware předměty z dávných dob. Párty na parníku byla zrušena na úkor diskuzních kroužků, ale není problém něco ještě vymyslet. Koho nebudou bavit některé přednášky anebo si bude chtít udělat prodloužený víkend může navštívit zámek anebo ZOO, kde mají králíky, kteří na apríla pobíhali v serverovně. Popřípadě zajít na minigolf. Přemýšlel jsem o nějakém turnaji, ale už tak je té organizace až moc. Možná něco neoficiálního.

Pokud nepočítám Prahu měla by to být rozhodně největší akce v Čechách alespoň co se týká plánovaného rozpočtu.

Jo a vstupné je zdarma, jen je nutná registrace přímo na webu dod.wedos.com.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 60 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

2 komentáře

  1. S odstupem vidím, že byla škoda, že jsem se nezúčastnil. Na akci slyším samé pozitivní ohlasy. Pokud vím, byly tam i přednášky o marketingu apod.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.