Co se událo na hostingovém trhu za září

Začala nám škola a čas trochu se probrat s prázdninové letargie. Který pak hosting připravil na začátek školního roku nejlepší akce, kdo se posunul dál a jaké novinky nám připravili? Právě o tom bude dnešní report.

Active24
Začátkem měsíce si vyzkoušeli i u Active24 jaké to je čelit DDoS útoku. Sice šlo jen o 2 Gbps, ale pořádně potrápil. Více informací najdete v samostatném článku.

Český Hosting
Český hosting vydal velmi pěknou infografiku k jejich desátému výročí působení na trhu.

Koncem měsíce také Český Hosting u všech tarifů navýšil RAM a HDD na dvojnásobek. Popravdě za tu cenu už s tou pamětí opravdu chtělo něco udělat.

Forpsi
Forpsi prosazuje obláčkové technologie jak to jen jde. V září se objevila nabídka na testovací kredit v hodnotě 250 CZK za pouhé vyplnění formuláře. Takže pokud chcete vyzkoušet cloud máte příležitost.

Gransy (Subreg)
Jako každý měsíc představila společnost Gransy (Subreg) nové domény prvního řádu.

.london
.yokohama
.global
.accountants
.digital
.finance
.insure
.versicherung
.host
.press
.website
.scot
.place
.direct
.beer
.surf

WEDOS
Začátkem měsíce dostal WEDOS na ochranu před DDoS útoky k otestování RadWare. Na Facebook stránkách jste mohli vidět krabičku za skoro 17 milionů CZK. Jestlipak zafungovala?

WEDOS oslavil 4 roky na trhu. Ačkoliv už ty minulé byl největší na českém trhu, tak nám opět o něco narostl. Kdypak mu bude Česko malé?

V Hluboké nad Vltavou proběhla akce Dny otevřených dveří WEDOS 2014. Bylo to moc náročné, zvláště pro účastníky Pardálova výběhu a lanové dráhy. Hlavně že se všichni bavili. Akce byla pořádána ve spolupráci s WordPress komunitou a stála rozhodně za to.

I tento měsíc spousta slev od 25 – 90 %. Momentálně jsou nejvyšší 50%.

Zdroj: Soukromý list @DoménovéhoRobota


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 60 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.