Wedos oslavil 80.000 aktivních webhostingů pořádnou slevou

Jihočeská hostingová společnost Wedos dnes oznámila, že dosáhla metu 80.000 aktivních sdílených webhostingů NoLimit. Zvládli to za 68 měsíců od spuštění svých služeb. Což je rozhodně super výkon. Samozřejmě jak je zvykem u Wedos, vše oslavili pořádnou dávkou slevových kupónů. Některé jsou omezené na počet, takže je třeba jednat rychle.

Sdílený webhosting NoLimit byl původně navržen jako univerzální kombinace PHP + MySQL pro vývojáře. Shodou okolností ale perfektně odpovídal požadavkům většiny redakčních systémů, takže se svezl na vlně zájmu o ně. Většina konkurence tehdy zaspala a nedokázala nabídnout levnou variantu, která by měla parametry vhodné pro WordPress, Drupal, Prestashop atd. Přitom často stačilo jen přesunout do nižšího tarifu .htaccess anebo navýšit memory_limit. Dodnes z toho Wedos těží. Například podle velkého průzkumu WordPress v Česku vyšlo najevo, že u Wedos je 13.970 instalací WordPress z 65 tisíc. To je 21,5 %! Pro srovnání druhá v pořadí je Savana s 3.590 a třetí Active24 s 2.940.

Aby si Wedos náskok se svým NoLimit udržel snaží se zavádět nové technologie. Naposledy to byla IPS/IDS ochrana, předtím DDoS ochrana k webhostingu, SSD disky atd. S podporou oblíbených technologií jako je PHP7, Let’s Encrypt anebo HTTP/2 je to pomalejší, ale zvládají to. U konkurence třeba čekám stále na PHP 5.5. Co se týká Wedos tak PHP7 nasadili minulý měsíc, Let’s Encrypt by měl přijít tento a o HTTP/2 se šušká.

Já osobně mám 8 aktivních NoLimit, na kterých jedou nějaké projekty a pravidelně je prodlužuji. Když jsou takové velké slevy, tak prostě neodoláte a pak už si to na sebe vydělá jen prodejem odkazů :/

Slevové kupóny

Wedos se naučil nové slevové kupóny, které už umí i příplatkovou službu zdarma. Takže si můžete získat například k VPS SSD slevu 50 % a balíček profi zdarma k tomu. Je jich tentokrát celkem 13 a jsou nejen na webhosting, ale i další služby. Jejich kompletní seznam najdete zde.

Slevové kupón jsou omezené na počet použití. Pokud některý nebude fungovat zkuste ten nižší. Kupóny platí jen dnes, to znamená, že musíte dneska v pátek třináctého provést objednávku. Zaplatit však je možné až do 7 dnů.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 60 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.